Privat

Boligkøb og byggeri

Har du brug for en boligadvokat i Silkeborg, er du i trygge hænder hos KASUS advokater. Uanset om man køber eller bygger hus, er en bolighandel for de fleste langt den største privatøkonomiske beslutning i livet. Vi yder rådgivning om købet sammen med ekspeditionen af handlen. Rådgivning ved boligkøb er ikke et lovkrav, men da beslutningen om køb får betydning mange år frem, er god rådgivning afgørende.

Vi tilbyder rådgivning til købere, hvor vi foretager en komplet gennemgang af alle handlens dokumenter fra ende til anden, så vi sikrer, at købers interesser varetages bedst muligt fra underskrift på købsaftalen til overtagelse af huset.

Uanset om man køber en grund, villa, ejerlejlighed, andelsbolig eller bygger selv, er der forskellige forhold, man som køber skal være opmærksom på, og vi sikrer, at man ved, hvad man går ind til.

Med advokatforbehold sikrer vi, at du kan komme omkostningsfrit ud af handlen med sælger, hvis der er uforudsete problemer i købsaftalen, som ikke kan forhandles. Ud over gennemgangen af alle dokumenter sikrer vi, at du kan opnå nødvendig finansiering i banken/realkreditinstituttet, og vi sikrer, at du får skøde på ejendommen, når købesummen betales. Vi drøfter endvidere ejerskifteforsikring med dig som køber, og vi gennemgår tilstandsrapport, elinstallationsrapport og energimærke, hvis det er relevant.

Køber I hus sammen, drøfter vi ejerformer, samejekontrakt og evt. testamente og ægtepagt. Det er ikke ligegyldigt, om den ene part kommer med et større indskud end den anden, og det kan være en fordel at have besluttet, hvordan fordelingen af terminer mellem jer skal være.

Vi kan bistå ved køb/salg af alt fra et kolonihavehus til liebhaveri, uanset om handlen sker privat eller via en ejendomsmægler.

Du er velkommen hos Kasus Advokater for en komplet gennemgang af din bolighandel.