Erhverv

Byggeri og entrepriseret

Hos KASUS Advokater tænker vi i pragmatiske løsninger i stedet for dyre juridiske komplikationer. Vi har et indgående kendskab til bygge- og anlægsbranchen og kan derfor hjælpe kunder, som arbejder erhvervsmæssigt med byggeri, med alle juridiske forhold vedrørende byggeri og entrepriseret.

Vores erfarne entrepriseadvokater rådgiver løbende under alle byggeriets faser, og vi har konstant fokus på at undgå de mange faldgruber, finde løsninger og sikre byggeprojektets gennemførelse gennem tæt og kompetent rådgivning.

KASUS Advokaters entrepriseadvokater har stort kendskab til byggeriets almindelige betingelser; AB18, AB92, ABR89, AB Forbruger, ABT93 og ABT18. Vi hjælper ofte vores kunder med udarbejdelse og forhandling af entreprisekontrakter, herunder totalentreprisekontrakter, hovedentreprisekontrakter, underentreprisekontrakter og fagentreprisekontrakter.

Opstår der hårdknuder eller tvister, yder KASUS Advokater en hurtig og kompetent rådgivning med fokus på den bedst mulige løsning for dig, så du undgår tidskrævende og ofte dyre løsninger.

Skulle det blive nødvendigt, hjælper KASUS Advokaters erfarne procesadvokater med en dedikeret og effektiv gennemførelse af retssager, voldgiftssager, syn og skøn, bevissikring eller forligsforhandlinger.